Інститут Кубракова купив електрокар Hyundai Ioniq 5 у найдорожчій комплектації за 1,7 мільйона
01.12.2021   //  

ДП «Державний автотранспортний науково-дослідний і проектний інститут» Міністерства інфраструктури 17 листопада за результатами тендеру замовив ТОВ «Едем-Авто» легковий автомобіль за 1,67 млн грн. Про це повідомляється в системі «Прозорро».

Фірма поставить повнопривідний електроавтомобіль Hyundai IONIQ 5 Top 73kWh AWD чорного кольору.

Автомобіль матиме посилену батарею, подушки та шторки безпеки, систему стеження за втомою водія, асистент запобіганню зіткненню спереду та з боків при виїзді на перехрестя, систему відео моніторингу «сліпих» зон на панелі приладів, двозонний клімат-контроль, передній та задній парктроніки, асистент дистанційного паркування, підігрів передніх та задніх сидінь, мультимедійну систему з кольоровим сенсорным 12,3″ TFT LCD монітором (RDS/DAB-радіо, MP3, USB) та навігацією, преміальну акустику BOSE (6 динаміків, центральний динамік, сабвуфер, підсилювач), оздоблення сидінь та передньої консолі екошкірою, приховані автоматичні дверні ручки, шумоізолююче ламінування лобового скла, термовідбиваюче скло (лобове та передні двері).

На своєму сайті «Едем-Авто» вказує, що Hyundai IONIQ 5 у найдорожчій комплектації Top можна придбати за 1,67 млн грн., у базовій комплектації – за 1,35 млн грн.

На торгах єдиним конкурентом переможця було ТОВ «Олімп мотор» Ірини Гунжул та Арсена Озова, яке запропонувало на 3 тис грн. більшу суму.

Засновниками ТОВ «Едем-Авто» з с. Софіївська Борщагівка Київської обл. є Лариса та Юрій Побоченки, директор Олександр Гулак.

ДП «Державний автотранспортний науково-дослідний і проектний інститут» Міністерства інфраструктури з 2020 р. очолює Віктор Горицький.