Вишгородська міськрада купила кросовер Ford Kuga за 1,2 мільйона
30.11.2021   //  

Вишгородська міська рада (Київська обл.) 22 листопада за результатами тендеру замовила ТОВ «ВіДі-Край Моторз» легковий автомобіль за 1,99 млн грн. Про це повідомляється в системі «Прозорро».

Фірма поставить повнопривідний кросовер Ford Kuga Lux 2.0 EcoBlue TDCi 190PS AWD AT8 сірого кольору. Автомобіль матиме дизельний двигун, 8-ступеневу автоматичну коробку передач, подушки безпеки, цифрову панель приладів (12.3″), адаптивний круїз-контроль з системою вирівнювання по центру смуги, систему розпізнавання дорожніх знаків, систему попередження про можливе зіткнення, підігрів керма, передніх та задніх сидінь, тканинне оздоблення сидінь, навігацію, радіо, 8-дюймовий кольоровий сенсорний екран, 6 динаміків, SYNC 3, систему голосового керування, Bluetooth.

У автосалонах автівку Ford Kuga у комплектації Lux з дизельним двигуном можна придбати за 996 тис грн., або на 20% дешевше, ніж її купила міськрада.

На торгах єдиним конкурентом ТОВ «ВіДі-Край Моторз» Віталія Джуринського було харківське ТОВ «Автоцентр Фрунзе» Олександра Василенка та Олени Василенка, чия пропозиції була вищою на 600 грн. і склала рівно 1,20 млн грн. Саме такою була очікувана вартість. Фірми не торгувалися під час аукціону.