Клерки Кличка купили «Тойот» на 4,2 мільйона
25.11.2021   //  

Комунальне підприємство «Автотранспортне підприємство виконавчого органу Київської міськради (КМДА)» 23 листопада за результатами тендеру замовило ТОВ «ВіДі Автострада» легкових автомобілів на загальну суму 4,17 млн грн. Про це повідомляється в системі «Прозорро».

Фірма поставить 7-місний гібридний повнопривідний позашляховик Toyota Highlander 2.5L Hybrid, AWD-i, e-CVT у комплектації Prestige чорного кольору 2021 року випуску за 1,47 млн грн. Автомобіль матиме хромовані рейлінги на даху, оздоблення сидінь шкірою з перфорацією, систему вибору режимів руху (ECO / NORMAL / SPORT), датчики паркування (передні та задні) з функцією автоматичного гальмування, підігрів передніх сидінь.

У автосалонах Toyota Highlander Hybrid у комплектації Prestige продають за 1,48 млн грн.

Крім того, «ВіДі Автострада» поставить Toyota Camry Гібрид у найдорожчій комплектації Premium+ за 1,12 млн грн. Ця автівка матиме оздоблення сидінь шкірою з перфорацією, накладки на пороги задніх дверей з декоративними металевими вставками, підігрів передніх та задніх сидінь, незалежне регулювання температури для 2-го ряду сидінь, проєкційний кольоровий дисплей на лобовому склі, акустичну систему JBL з підсилювачем й 9 динаміками (з сабвуфером).

Такі автівки продають за 1,11 млн грн.

Також фірма поставить два автомобіля Toyota Camry у базовій комплектації зі скромнішими опціями по 787 тис грн. Її можна придбати за 775 тис грн.

На торгах єдиним конкурентом ТОВ «ВіДі Автострада» Віталія Джуринського було ТОВ «Восток Автомир» Олексія Кравчуна, яке запропонувало вищу суму – 4,20 млн грн. Очікувана вартість склала 4,27 млн грн.