Центр трансплант-координації накупив джипів Mitsubishi Outlander у найдорожчій комплектації по 930 тисяч
17.11.2021   //  

Спеціалізована державна установа «Український центр трансплант-координації» Міністерства охорони здоров’я за результатами тендеру замовив ТОВ «Ніко Мегаполіс» легкових автомобілів на загальну суму 2,79 млн грн. Про це повідомляється в системі «Прозорро».

Фірма поставить три 7-місних повнопривідних Mitsubishi Outlander Ultimate 2.4 по 930 тис грн. Кожен автомобіль матиме камеру заднього огляду, систему контролю сліпих зон, систему попередження про поперечний рух ззаду під час виїзду заднім ходом, систему запобігання зіткнень під час паркування, систему кругового огляду простору довкола автомобіля на екрані аудіо системи, двозонний клімат-контроль, систему «Вільні руки» Bluetooth та голосове управляння з кнопками керування на кермі.

У автосалонах ціни на автівки Mitsubishi Outlander 2.4 у найдорожчій комплектації Ultimate продають за 939 тис грн.

На торгах єдиним конкурентом переможця було краматорське ПП «Талисман» Віталія Гордієнка. Його пропозиція була вищою і склала 2,86 млн грн.

Компанією-переможцем «Ніко Мегаполіс» володіє ТОВ «Ніко Авто Холдінг (Україна)» кіпрської «Ніко Холдінг Енд Інвестмент Лімітед» Івана Ніколайчука з Великої Британії