Поліція охорони купила джип Land Сruiser Prado за 1,4 мільйона
15.11.2021   //  

Управління поліції охорони у Харківській області уклало угоду з ТОВ «УЛФ-Фінанс» щодо послуг фінансового лізингу на придбання автомобіля Toyota Land Сruiser 150 Prado за 1,41 млн грн. Про це написав «Харківський антикорупційний центр» з посиланням на «Прозорро».

Перший лізинговий платіж складе 371 тис грн. Розрахуватися мають до кінця листопада 2022 року.

Вартість самої автівки складе 1,3 млн. грн. Плюс 107,5 тис грн. комісія лізингодавця. У випадку, якщо платежі будуть прострочені, то штраф складає 10% від суми простроченого платежу.

Бенефіціаром ТОВ «УЛФ-Фінанс» є Сергій Тігіпко.

Від «Наших грошей»

«УЛФ-Фінанс» має поставити повнопривідний позашляховик Toyota Land Сruiser 150 Prado у комплектації Comfort+, ціна на який стартує від 1,22 млн грн.

Toyota Land Сruiser Prado Comfort+ має бензиновий двигун 4,0, 6-ступеневу автоматичну коробку передач, оздоблення сидінь тканиною з додатковою прострочкою, датчики паркування, підігрів передніх сидінь, клімат-контроль, аудіо систему Toyota Touch 2 (радіоприймач FM/FM, підтримка WAV/FLAC/ALAC/OGG Vorbis/MP3/WMA-файлів) з кольоровим багатофункціональним сенсорним дисплеєм 9’’.

На торгах єдиним конкурентом переможця було ТОВ «Персональний український лізинг» Павла Щербаня, Олександра Сосіса та Дмитра Василькова, чия пропозиція була вищою – 1,43 млн грн. Фірми не торгувалися на аукціоні.

Як повідомляли «Наші гроші», 25 жовтня управління поліції охорони у Львівській області уклало договір фінансового лізингу з ТОВ «УЛФ-Фінанс» про купівлю легкового автомобіля Toyota Camry за 1,2 млн грн. Тоді єдиним конкурентом переможця теж було «Персональний український лізинг». Фірми також не торгувалися.