Центр охорони праці облради накупив автівок Toyota Camry з додатковим захистом у депутата облради по 1,1 мільйона
06.11.2021   //  

Запорізький обласний центр охорони праці Запорізької обласної ради 2 листопада за результатами тендеру замовив ТОВ «Восток Автомир» легкових автомобілів на загальну суму 5,87 млн грн. Про це повідомляється в системі «Прозорро».

Фірма поставить чотири автівки бізнес-класу Toyota Camry по 1,11 млн грн. 2021 року випуску за 4,43 млн грн. Три з них матимуть колір металік, один – перламутр.

Кожен автомобіль матиме бензиновий двигун, 8-ступеневу автоматичну коробку передач, 17’’ легко сплавні, шини 215/55 R17, оздоблення сидінь шкірою з перфорацією, оздобленні дверних карт синтетичною шкірою, сенсори паркування кутові та задні (4 шт.), мультимедійну систему з кольоровим багатофункціональним сенсорним дисплеєм 7’’.

Автівки також матимуть додаткове обладнання:

  • Нанесення захисного складу на шкіряні елементи
  • Обробка текстилю килиму підлоги салону. Зняття/Установка
  • Підготовка ЛКП автомобіля для нанесення захисного покриття (полірування кузова авто)
  • Нанесення захисного складу на ЛКП 2 шари
  • Нанесення захисного складу на скло авто.

Комплектація Toyota Camry відповідає Camry Elegance. У автосалонах ціни на такі автівки без додаткового обладнання стартують від 843 тис грн.

За іншим лотом «Восток Автомир» поставить мікроавтобус Toyota Proace Verso за 1,44 млн грн. Автомобіль матиме дизельний двигун з турбонаддувом, 8-ступінчату коробку передач, додатковий кондиціонер для пасажирського салону з окремим блоком керування та дефлекторами у стелі. Proace Verso матиме таке ж додаткове обладнані, як і чотири автівки Camry

Ціни на такі мікроавтобуси без додаткового обладнання стартують від 1,19 млн грн.

На обох лотах конкурентом ТОВ «Восток Автомир» було ТОВ «ВіДі Автострада» Віталія Джуринського, яке пропонувало вищі ціни. Фірми не торгувалися під час аукціону.

Засновниками запорізького ТОВ «Восток автомир» є Олексій Кравчун та ТОВ «Компанія з управління активами «Інвестгруп». Кравчун є депутатом Запорізької обласної ради, який представляє депутатську фракцію регіональної організації партії «Опозиційний блок».