Міськрада та сільрада купили по кросоверу Toyota RAV4 по мільйону
05.11.2021   //  

Мостиська міськрада на Львівщині та Зарічанська сільрада (Іршавський район, Закарпатська обл.) 25 жовтня замовили ТОВ «Сервісний центр «Діамант» та ТОВ «Карат мотор» по легковому автомобілю Toyota RAV4 вартістю більше одного млн грн. Про це повідомляється в «Прозорро».

Як пишуть «Наші гроші. Львів», «Сервісний центр «Діамант» поставить міськраді кросовер Toyota RAV4 Hybrid за 1,10 млн грн. Йдеться про автівку у комплектації Lounge. На офіційному сайті дилера вона коштує від 1,05 млн грн.

Ця гібридна модель Toyota RAV4 має поєднання бензинового та електричного двигунів, безключовий доступ до автомобіля й запуску двигуна, сидіння в салоні оздоблені синтетичною шкірою, є клімат-контроль з незалежним регулюванням температури для водія та переднього пасажира, дефлектори обдування для другого ряду сидінь.

Автомобіль обладнаний багатьма функціями системи безпеки, наприклад системою допомоги під час руху бездоріжжям, старту на підйомі, звукового попередження про присутність іншої машини, автоматичним дальнім світлом.

Компанія «Сервісний центр «Діамант» Павла Волкова зареєстрована у Львові. Вона є офіційним дилером Toyota.

Єдиним конкурентом «Діаманту» на торгах був інший дилер Toyota − ТОВ «Гранд Мотор». Під час аукціону конкуренти знижували свої пропозиції, однак ціна переможця була на 23 тис грн. меншою.

«Карат мотор» за 1,03 млн грн. поставить сільраді теж кросовер Toyota RAV4 у комплектації Lounge, але не гібридний, а бензиновий. В автосалонах ціни на таку автівку RAV4 стартують від 957 тис грн.

На цих торгах єдиним конкурентом переможця було дніпровське ТОВ Фірма «Алмаз мотор, ЛТД» Олексія Шохи та Олександра Корнієнка, яке запропонувало 1,10 млн грн. Такою була очікувана вартість.

ТОВ «Карат мотор»  з Ужгорода записана на директора Василя Пацкана.