«Дороги Сумщини» замовили кросовер Skoda Kodiaq за 1,1 мільйона
20.10.2021   //  

Державне підприємство «Дороги Сумщини» Сумської облдержадміністрації 11 жовтня за результатами тендеру замовило ТОВ «Автоцентр-С» легковий автомобіль за 1,06 млн грн. Про це повідомляється в системі «Прозорро».

Фірма поставить кросовер Skoda Kodiaq 2.0 TSV 132kw (180 к.с.) у комплектації Style сірого кольору. Автомобіль матиме бензиновий двигун, двозонну систему кондиціювання з сенсорами вологи та сонця, задній та передній парктронік, додаткові пакети Style Business and View, Style Comfort and Function High (оббивка сидінь Suedia, камера заднього огляду, передні та задні сидіння з підігрівом тощо), та додаткове устаткування: тонування, захист двигуна, бризговики, захист трубопроводів, захист диференціала, сигналізація, килимки, сумка автомобіліста, сигналізація Starline з sim-картою.

У автосалонах ціни на Skoda Kodiaq Style без додаткових пакетів та додаткового устаткування стартують від 925 тис грн.

На торгах єдиним конкурентом переможця було ТОВ «Автоцентр-Полтава» Сергія Остапюка, Сергія Коренева, Владислава Руденка та директора Юрія Руденка, чия пропозиція була вищою на 2 тис грн. і відповідала очікуваній вартості. Фірми не торгувалися.

Сумське ТОВ «Автоцентр-С» належить Дмитру Сорокіну, який також є директором фірми.