«Украгролізинг» купив позашляховик Mitsubishi за 1,25 мільйона
12.10.2021   //  

Державне публічне акціонерне товариство «Національна акціонерна компанія «Украгролізинг» 4 жовтня за результатами тендеру замовило ТОВ «Соллі плюс Харків» легковий автомобіль за 1,25 млн грн. Про це повідомляється в системі «Прозорро».

Фірма поставить повнопривідний позашляховик Mitsubishi Pajero Sport Intense 2,4 AT (2021) кольору чорний металік. Автомобіль матиме автоматичну 8-ступенову коробку передач, адаптацію двигуна до холодного клімату, оздоблення салону комбінованою шкірою, підігрів передніх та задніх сидінь, систему для підключення мобільного телефону mitsubishi connect 2, з можливістю виведення контенту екрану телефону на дисплей мультимедійної системи, з 8-дюймовим сенсорним екраном, 6 динаміків, передні та задні датчики паркування.

У автосалонах Mitsubishi Pajero Sport у комплектації Intense 2,4 AT (2021) продають за спеціальною рекомендованою роздрібною ціною 1,23 млн грн.

На торгах конкурентом переможця був ПП «Талисман» Віталія Гордієнка, чия пропозиція була вищою на 1,5 тис грн.

А ТОВ ТД «Автосвіт Миколаїв» Олексія Нечволи та Віталія Лозенка запропонувало меншу на 25 тис грн. суму. Але вона була відхилена, оскільки фірма не надала скан-копію технічних умов на предмет закупівлі та/або технічної документації, що містить докладний опис технічних, функціональних характеристик та гарантійні зобов’язання постачальника на предмет закупівлі.

Засновниками ТОВ «Соллі плюс Харків» є Костянтин Токарєв та Олег Пучков, директор Юрій Кривошеєв.

Керівником «Украгролізингу» з 2018 року є Андрій Білозір. Це син відомої співачки та екс-нардепки від БПП Оксани Білозір. Дружина Андрія Лариса Білозір є нардепом від групи «Довіра». До цієї ж групи входить і Микола Кучер – батько Лариси та відповідно тесть Андрія Білозіра.

Як повідомляли «Наші гроші», у травні «Украгролізинг» купив пікап Toyota Hilux у найдорожчій комплектації Legend за 1,37 млн грн. На початку серпня державне публічне акціонерне товариство придбало пікап Ford Ranger Raptor за 2,05 млн грн, а 16 серпня – ще п’ять пікапів Toyota Hilux у найдорожчій комплектації по 1,42 млн грн.