Форум обладміністрації про шкільне харчування коштуватиме 3 млн – як річне харчування школи
12.10.2021   //  

Департамент освіти і науки Дніпропетровської ОДА 4 жовтня за результатами тендеру замовив ФОП Нещерет Ольга Миколаївна організацію форуму за 2,98 млн грн. Про це повідомляється у системі «Прозорро».

Регіональний форум «Реформа системи шкільного харчування» проведуть 13 жовтня у будівлі Дніпропетровської ОДА по просп. Олександра Поля, 1 та на площі перед нею.

Підприємниця забезпечить концепцію, творчу програму, павільйони, електропостачання, інтернет, фото- і відео-зйомку, друковану продукцію, меблі, канцелярію, екрани, он-лайн трансляцію, організаційні та транспортні послуги, звук, світло тощо. При цьому повинні бути дотримані протиепідемічні вимоги. Також для 750 учасників передбачено вітальний кава-сніданок, кава-брейк і подавання приготованого на сцені меню із таких семи страв:

  • салат з капусти, огірків та насіння фенхелю (100 г);
  • салат з морквою, яблуком та соусом Вінегрет (100 г);
  • компот з ягодами та м’ятою (100 г);
  • запіканка (60 г);
  • плов із куркою (100 г);
  • рибна котлета (50 г);
  • кускус із овочами (100 г);
  • суп Мінестроне (100 г).

Вартість форуму співставна із вартістю річного харчування школи. У січні Департамент гуманітарної політики Дніпровської міської ради замовив ТОВ «Контракт Продрезерв 5» харчування школи №97 на 2,88 млн грн., однак згодом ціну зменшили до 2,50 млн грн.

Конкурентами на тендері щодо Форуму були дніпровські ТОВ «Олімпіус Консалт» Михайла Торощенка і Марини Пальченко та ТОВ «Міка Груп» Валерія Міщенка. Усі учасники запропонували ціни, які дорівнювали очікуваній сумі, а під час торгів лише переможниця зробила крок і виграла. Формальна економія склала 0,7% відносно очікуваної вартості закупівлі у 3,00 млн грн.

Ольга Нещерет була зареєстрована ФОПом у серпні в Новомосковську. У вересні вона без конкуренції взяла єдиний підряд Департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради щодо харчування учасників Дня працівників освіти 2021 на 150 тис грн.