У Кличка за 3 мільйони презентують проект Стратегії розвитку Києва до 2035 року
08.10.2021   //  

Департамент економіки та інвестицій КМДА 6 жовтня за результатами тендеру замовив ТОВ «О2ПР» конференцію за 2,97 млн грн. Про це повідомляється у системі «Прозорро».

У жовтні-грудні організують і проведуть Конференцію із презентації проекту Стратегії розвитку міста Києва до 2035 року. Захід на 500 осіб відбудеться у неназваній локації з конференц-залою, холом, прес-центром, паркінгом, окремим входом для VIP, охороною і рамками-металошукачами на вході. Учасниками будуть представників влади, іноземних муніципалітетів, бізнесу, науки, громадських і міжнародних організацій, у тому числі фінансових, інвестиційних та венчурних компаній і фондів, експерти, медіа та інші.

Із загальної суми 222 тис грн. відведено на концепцію та айдентику, а 260 тис грн. – на оренду приміщення. Ще 287 тис грн. іде на підготовчо-організаційний етап (програма, учасники, реклама, партнери тощо), а основний етап (дизайн, промо-ролик, модерація, забезпечення спікерів, технічне забезпечення, зйомка, переклад тощо) коштує 2,17 млн грн. Також за 27 тис грн. напишуть прес-реліз і звіти та проведуть моніторинг ЗМІ.

Харчування включає дві перерви на каву, обід і перерву на каву «Коктейльний захід».

Тендерна документація вимагала надати аналогічний договір про організацію учасником форумів, виставок, ярмарок, конгресів або інших подібних заходів у 2019-2021 роках з урахуванням карантинних обмежень пандемії COVID-19. Причому захід мав бути міжнародного рівня, принаймні на 450 осіб і на тему економіки, інвестицій, інновацій, наук, нових технологій, інфраструктури, енергозбереження, інформаційних технологій.

ТОВ «ТДІ Груп Україна» скаржилось, що період виконання аналогічного договору та прив’язка до кількості учасників є дискримінацією. Проте замовник не став змінювати вимоги, заявивши, що вони не дискримінаційні, а обґрунтовані з огляду на предмет закупівлі. В Антимонопольний комітет фірма не зверталась і на торги не прийшла.

Ціна договору всього на 1% нижча від очікуваної вартості закупівлі у 3,00 млн грн.

Єдиним конкурентом було столичне ТОВ «ВіДіЕм Груп» директора Дениса Лопатюка та Івана Красновида. Воно принесло аналогічний договір із ТОВ «Бізнес Тюнінг Центр» про організацію конференції «Картопляні, овочеві та садові майстерні» 16-17 лютого 2021 року в Києві на 1 200 учасників, а також у Херсоні, Одесі та Львові по 600 учасників.

Столичне агентство «O2PR» належить директорці Ользі Дьяковій та Ользі Данько. За даними системи «YouControl», раніше засновником був Віталій Степаненко. Фірма подала аналогічний договір із нинішнім замовником щодо Інвестиційного форуму міста Києва на 1 000 осіб за 3,40 млн грн. Цей форум відбувся 10 вересня 2020 року в КВЦ «Парковий».