Військовий лісгосп купив позашляховик Toyota LC Prado за 1,3 мільйона
30.09.2021   //  

ДП «Чернігівський військовий лісгосп» 23 вересня замовив ТОВ «Автомобільна компанія «Сівер-Авто» легковий автомобіль за 1,27 млн грн. Про це повідомляється в системі «Прозорро».

Закупівля була проведена без використання електронної системи. А в «Прозорро» було просто оприлюднено дані про угоду без самого договору.

Фірма поставить позашляховик Toyota Land Cruiser Prado. На сайтах автосалонів зазначається, що ціни на Toyota Land Cruiser Prado стартують від 1,24 млн грн. Стільки коштує Prado Comfort+ 4.0 Dual VVT-i, 6 A/T. А ціна на Prado Comfort 2.8 D-4D, 6 A/T трохи більша – 1,28 млн грн.

Автомобіль матиме круїз-контроль, клімат-контроль, кольоровий мультиінформаційний дисплей 4.2 на панелі приладів, аудіосистему Toyota Touch 2 (радіоприймач FM/AM, підтримка WAV/FLAC/ALAC/OGG Vorbis/MP3/WMA-файлів) з кольоровим багатофункціональним сенсорним дисплеєм діагоналлю 9.0, 9 динаміків, подушки безпеки.

Засновниками ТОВ «Автомобільна компанія «Сівер-Авто» є Володимир Кривенда та кіпрська «Неолена Ентерпрайзіз ЛТД», бенефіціари Тетяна Бушай та Олег Семінський, директор Вячеслав Ліхонін.

У кінці травня таким же чином – без використання електронної системи і без опублікованої відповідної угоди – Корюківське лісове господарство (Корюківка, Чернігівська область) замовило «Сівер-Авто» кросовер Toyota RAV4 за 1,02 млн грн.