Сердючка отримає 1,2 млн за концерт на Дні Вишневого і Крюківщини, Потап з «Мозгами» – менше мільйона
21.09.2021   //  

Виконавчий комітет Вишневої міської ради Бучанського району Київської області 14 вересня за результатами тендеру уклав угод з ФОП Тимошенко Дмитро Вікторович про виступи артистів на 3,20 млн грн. Про це повідомляється у системі «Прозорро».

Підприємець забезпечить виступ артистів на святкуванні Дня Вишневої територіальної громади, яка об’єднує Вишневу міськраду і Крюківщинську сільраду. Концерт пройде 25 вересня о 16:00-22:15 у парку імені Андрія Шевченка у селі Крюківщина. Днем раніше, 24 вересня відбудуться саунд-чеки. Вартість договору включає сценарій, творчу концепцію, організацію, сценарний план зйомки, зйомку відео, трансляцію в інтернет, а також роботу двох ведучих, п’ятьох координаторів і дванадцяти працівників технічної знімальної групи.

Кожен артист буде виступати по одній годині. Рейтинг вартості виступів виглядає так:

  1. 1,17 млн грн. – Вєрка Сердючка (Андрій Данилко);
  2. 880 тис грн. – гурт MOZGI, куди входить Потап;
  3. 665 тис грн. – співачка Наталія Могилевська;
  4. 320 тис грн. – співак Артем Пивоваров;
  5. 165 тис грн. – співачка Андріана.

Очікувана вартість закупівлі складала 3,20 млн грн. Саме таку ціну запропонували обидва учасники тендеру: підприємець Дмитро Тимошенко і ТОВ «Енд Артістс». Ніхто не робив кроків під час аукціону. Фірма завантажила тендерну пропозицію в систему раніше, тож її оцінювали першою. Однак вона не подала фінансову звітність і листи чи договори, які підтверджують можливість виступу потрібних замовнику артистів, тому її відхилили.

Переможцем став підприємець Дмитро Тимошенко, зареєстрований ФОПом у Києві в 2001 році. Він вказує на тендерах електронну пошту dd@andartists.com, розташовану на сайті нинішнього конкурента – компанії «Енд Артістс» громадянина Росії Олександра Снєгова з Києва. Ця концертна агенція пропонує букінг багатьох артистів та ведучих.