Служба зовнішньої розвідки купила Toyota Camry зі спецкомплектацією за мільйон
08.09.2021   //  

Військова частина К 1410 (Служба зовнішньої розвідки України) 31 серпня за результатами тендеру замовила ТОВ «ВіДі Автострада» спеціалізований автомобіль за 1,03 млн грн. Про це повідомляється в системі «Прозорро».

Фірма поставить Toyota Camry 2,5 AT 2021 року випуску чорного кольору. Автомобіль матиме декоративні хромовані вставки переднього бампера, оздоблення сидінь шкірою з перфорацією, оздоблення дверних карт тканиною, центральну консоль з декором, сенсори паркування передні та задні (8 шт.) з функцією автоматичного гальмування, мультимедійну систему з кольоровим багатофункціональним сенсорним дисплеєм діагоналлю 9.0 дюймів, 6 динаміків, підтримку систем Apple CarPlay та Android Auto через USB-кабел.

Крім того, додатково автомобіль матиме зимові шини та легкосплавлені шини, комплект водія (знак аварійної зупинки, вогнегасник, аптечка тощо), комплект килимків, захист моторного відсіку, бризговики, захисну сітку радіатора кондиціонера, автомобільну навігаційну систему Drive 51 LMT-S, а також спецкомплектацію: сейф для зберігання документів в багажнику автомобіля, радіопідготовку під підключення спецапаратури, тонування вікон.

Комплектація Toyota Camry , яку придбала військова частина, відповідає комплектації Prestige. Таку автівку в автосалонах без додаткового обладнання і спецкомплектації продають за 909 тис грн.

На торгах єдиним конкурентом ТОВ «ВіДі Автострада» Віталія Джуринського було ТОВ «Артсіті» росіянина Олександра Лалаяна, чия пропозиція була вищою на 1 тис грн. і дорівнювала очікуваній вартості. Фірми не торгувалися під час аукціону.

Як повідомляли «Наші гроші», цього року Військова частина К 1410 вже купила три позашляховика Land Cruiser Prado по 1,5 млн грн. і три автівки Toyota Camry по 1,06 млн грн.