Труханов прогуляє 3 мільйони на день заснування Одеси з Потапом і його гуртом MOZGI
02.09.2021   //  

Департамент культури та туризму Одеської міської ради 18 серпня за результатами тендеру замовив ФОП Сафронов Валерій Болеславович послуги щодо святкування дня заснування Одеси вартістю 2,99 млн грн. Про це повідомляється у системі «Прозорро».

Святковий гала-концерт відбудеться 2 вересня на Потьомкінських сходах. Крім того, у Грецькому парку встановлять VIP-трибуну зі стільцями на тисячу місць та окремими входами для почесних гостей свята, а також екран біля пам’ятника Дюку де Рішельє.

Одним з ведучих буде Потап. Захід вестимуть українською, англійською і російською мовами. На ньому виступатимуть одеський оркестр «Hardy», український гурт MOZGI, учасником якого є Потап, американський співак Jeff Scott Soto, італійська та французька співачка In-Grid та український поп-гурт Artik&Asti. Замовник передбачив трансляцію на телеканалах міста у прямому ефірі. Наприкінці святкування має відбутися феєрверк.

За кошторисом, найбільше коштів іде на оренду сценічних конструкцій – 789 тис грн. Ще 589 тис грн. відведено на букінг артистів, 468 тис грн. – на оренду звукового обладнання, 415 тис грн. – на оренду світлового обладнання і так далі. Феєрверку в кошторисі немає.

Вартість договору лише на 0,5% нижча від очікуваної вартості закупівлі у 3,00 млн грн.

Єдиним конкурентом був ФОП Горелік Олексій Емільович, який не знижував ціну в 3,00 млн грн., на відміну від переможця. Суперник зареєстрований в Одесі в 2018 році.

Валерій Сафронов зареєстрований ФОПом у 2017 році в Таїровому Овідіопольського району Одеської області. Відтоді він отримав державних підрядів на 18,73 млн грн.

Нагадаємо, у минулому році концерт до дня заснування Одеси коштував 3,60 млн грн.