Мерія Кам`янського віддасть 100 мільйонів на ремонт доріг чоловіку чиновниці міськради
01.09.2021   //  

Департамент житлово-комунального господарства та будівництва Кам`янської міської ради Дніпропетровської області 17 серпня повідомив про намір укласти договір з ТОВ «Укравтобуд» про поточний ремонт дорожнього покриття на загальній території м. Кам`янське за 99,99 млн грн.

Про це написав Максим Красіков у виданні «Інформатор. Гроші» з посиланням на «Прозорро».

За ці гроші планується провести ямковий ремонт на трасах міста. При цьому в яких районах пройдуть роботи, в «Прозорро» не вказано.

ТОВ «Укравтобуд» зареєстровано в червні 2018 року. З 2018 з 2021 року фірма через «Прозорро» отримала 363 замовлення на загальну суму 337 ​​млн ​​грн., з яких 278 млн грн. – від Департаменту ЖКГ та будівництва Кам`янської міської ради.

Власником підприємства ТОВ «Укравтобуд» є мешканець м. Кам’янське Вадим Єрмоленко, керівник Андрій Фандій.

Вадим Єрмоленко – чоловік директора департаменту економічного розвитку міськради Кам’янського Галини Єрмоленко. Вона очолює департамент з 2017 року.

У 2015 році Вадим Єрмоленко балотувався в Дніпропетровську облраду від «Опозиційного блоку», але депутатом не став. Також він засновник ТОВ «Промдорсервіс» (в стані ліквідації), керівник і засновник ТОВ «Дорпромсервіс» (в стані ліквідації), ТОВ «Дортрест», ТОВ «Трансбут», колективного підприємства «Дніпровський кар’єр» (видобуток граніту), співзасновник обслуговуючого кооперативу «Спортивне селище» (разом з дружиною). До кінця грудня 2020 р. Вадим Єрмоленко був засновником ТОВ «Інвестдорпром» (тепер ТОВ «Квінтер Дор»), яке в минулому році отримало замовлення від КП «Транспорт» в м. Кам’янське на 300 тис грн.

Від «Наших грошей»

На торгах щодо поточного ремонту дорожнього покриття з очікуваною вартістю 100 млн грн. єдиним допущеним конкурентом «Укравтобуд» було дніпровське ТОВ «Ком+транс» Анжели Горбенко, чия пропозиція була вищою на 2 тис грн. Фірми не торгувалися під час аукціону. Раніше «Укравтобуд» та «Ком+транс» розіграли 2 млн грн. від Департаменту ЖКГ Кам`янської міськради на прибирання снігу.

Згідно з декларацією за 2020 р. головного спеціаліста відділу нагляду за станом об’єктів благоустрою Департаменту ЖКГ та будівництва Камянської міської ради Тетяни Оксіюк, її чоловік Анатолій Оксіюк отримував зарплатню за основним місцем роботи в ТОВ «Укравтобуд».

Раніше Вадим Єрмоленко очолював КП «Дорожник» Кам’янської міськради, а фірма його матері Людмили Єрмоленко ПП «Сегмент» отримувала багатомільйонні підряди на ремонт і прибирання доріг від Департамент ЖКГ та будівництва Кам’янської міської ради.