Дніпряни прогуляють 19 мільйонів на День міста з Дорофєєвою, «Беz Обмежень» і «Dagamba»
01.09.2021   //  

Два підрозділи Дніпровської міськради 16 серпня за результатами тендерів підписали два договори з ТОВ «Музичний фестиваль «Краще місто» щодо святкування Дня міста Дніпра 11 вересня на загальну суму 18,91 млн грн. Про це повідомляється у системі «Прозорро».

Департамент з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики заплатить 10,74 млн грн. за святкування на Фестивальному причалі. Зокрема в цій локації відбудуться виступи рок-гурту «Беz Обмежень», співачки Надії Дорофєєвої, українського діджея Анатолія Топольського та французького діджея Joachim Garraud.

Вартість включає доставку, проживання, місцевий транспорт і адміністрування. Ще в ціну входять послуги ведучого, технічне забезпечення і декор, охорона, чергування швидкої.

КП «Організаційно-аналітична служба» дасть 8,17 млн грн. за святкування на площі Тараса Шевченка. Ціна включає аналогічні витрати, а також температурний контроль.

Ведучим буде шоумен та ведучий «Radio ROKS» Сергій Зенін. Тут виступатимуть:

  • студентський Духовий оркестр Дніпропетровської Академії музики імені Глінки з диригентом Ігорем Грузіним;
  • Дніпропетровський симфонічний оркестр «The Festival» із диригентом Дмитром Логвіним та солістами Duo Gurfinkel (дует кларнетистів, Ізраїль), Олександр Цимбалюк (бас), Людмила Монастирська (сопрано);
  • об’єднаний оркестр «СХІД-ЗАХІД» у складі Академічного камерного оркестру «Віртуози Льовав» із диригентом Сергієм Бурком, Дніпропетровського камерного оркестру «Пори року» із диригентом Дмитром Логвіним; вони виконають «Кармен-сюїту» французького композитора Жоржа Бізе в оркестровці Родіона Щедріна;
  • кросовер-класік-група «DAGAMBA» (Латвія).

Сума угод на 1% нижча від загальної очікуваної вартості закупівель у 19,10 млн грн.

Єдиним конкурентом на тендері щодо Фестивального причалу було дніпровське ПП «Рекор» Юрія Лаврентьєва, а щодо площі Шевченка – дніпровський ФОП Третяков Олексій Ігорович, зареєстрований у 2019 році. Останній вказав у реєстрі електронну пошту info@remi.com.ua компанії «Remi», яка пропонує технічні послуги для заходів.

Дніпровський «Музичний фестиваль «Краще місто» належить директору Костянтину Анатолійовичу Дудку, Максиму Костянтиновичу Дудку та Оксані Костянтинівні Дудко.

Костянтин Дудко володіє місцевим ТОВ «Концертна агенція «Костянтин Д». Згідно «Прозорро», переможець уперше отримав підряд, а «Костянтин Д» не отримувала.