«Украгролізинг» під керівництвом сина Білозір купив наворочений пікап Ford за 2 мільйона
11.08.2021   //  

Державне публічне акціонерне товариство «Національна акціонерна компанія «Украгролізинг» третього серпня за результатами тендеру замовило ТОВ «Терра Моторс» автомобіль за 2,05 млн грн. Про це повідомляється в системі «Прозорро».

Фірма поставить повнопривідний пікап Ford Ranger Raptor. У автосалонах вказують, що це не звичайний пікап, а суперпікап. Звичайний Ford Ranger у найдорожчій комплектації продають за 1,36 млн грн. Тобто на 700 тис грн. дешевше. На своєму сайті ТОВ «Терра Моторс» вказую, що Ford Ranger Raptor у них коштує 1,99 млн грн.

Пікап Ford Ranger Raptor має дизельний двигун, автоматичну 10-ступеневу коробку передач, підвіску Performance зі спортивними характеристиками, блокування заднього диференціалу, двозонний клімат-контроль, підігрів передніх сидінь, автономний (стоянковий) опалювач з дистанційним керуванням, шкіряне оздоблення сидінь, AM/FM магнітола (CD), 6 динаміків, 8″ дисплей (touchscreen), управління аудіо на кермі, USB, AUX, SYNC3, навігацію, захисну обшивку кузова.

На торгах єдиним конкурентом переможця було ТОВ «Мустанг Моторс» брата відомого бізнесмена Бориса Кауфмана Олександра, яке запропонувало на 3,4 тис грн. більшу суму. Фірми не торгувалися під час аукціону.

Засновниками миколаївського ТОВ «Терра Моторс» є Віталій Лозенко та Дмитро Волощенко, керівник Максим Карась.

Як повідомляли «Наші гроші», цього року «Украгролізинг» придбав пікап Toyota Hilux у найдорожчій комплектації за 1,4 млн грн.

Згідно з інформацією на сайті Агентства з розвитку інфраструктури фондового ринку Україна, у 2020 році «Украгролізинг» отримав 3,38 млн грн. чистого прибутку.

Керівником «Украгролізингу» з 2018 року є Андрій Білозір. Це син відомої співачки та екс-нардепки від БПП Оксани Білозір. Дружина Андрія Лариса Білозір є нардепом від групи «Довіра». До цієї ж групи входить і Микола Кучер – батько Лариси та відповідно тесть Андрія Білозіра.