Укравтодорівці купили позашляховики Skoda Kodiaq по мільйону
09.08.2021   //  

Служба автомобільних доріг в Івано-Франківській області 2 серпня за результатами тендеру замовила ТОВ «Альянс-ІФ» два легкових автомобіля за 1,98 мнл грн. Про це повідомляється в системі «Прозорро».

Фірма поставить два повнопривідні позашляховика Skoda Kodiaq по 992 тис грн. Кожен автомобіль матиме фронтальні та бокові подушки безпеки, оббивку сидiнь – Suedia, інформаційну навiгацiйну  систему «АМUNDSЕN»: 8,0″ ємнiсний сенсорний кольоровий дисплей, голосове керування/ WLAN, Smart Link (6ездротовий для Аррlе), 2х USB-C спереду, двозонну систему кондицiювання з сенсорами вологи та сонця «CLIMATRONIC», задній та передні парктронік.

Детальний опис автомобіля Skoda Kodiaq відповідає комплектації Style +пакет. Подібні автівки можна придбати за 976 тис грн.

На торгах єдиним конкурентом переможця було тернопільське ТОВ «Джерман авто центр» Тетяни Колодій та її синів, чия пропозиція була вищою на 1 тис грн. Фірми не торгувалися під час аукціону.

ТОВ «Альянс-ІФ» (Івано-Франківськ) належить Андрію Лисіву та Андрію Семаніву, директор Михайло Горбачов.

«Альянс-ІФ» та ТОВ «Джерман авто центр» неодноразово зустрічалися на торгах. Зокрема, нещодавно, коли КП Управління з експлуатації майнового комплексу Тернопільської облради двічі придбало такі ж автомобілі Skoda Kodiaq по мільйону. Щоправда, тоді переможцем стало ТОВ «Джерман авто центр». Фірми теж не торгувалися.