Чиновників Резніченка підозрюють у розкраданнях під час реконструкції стадіону за 50 мільйонів
02.08.2021   //  

Поліція вважає, що службові особи департаменту капітального будівництва Дніпропетровської облдержадміністрації у змові із керівництвом ТОВ «Укрєврокровля» організували та впровадили протиправну схему з розкрадання та привласнення бюджетних коштів під час реконструкції стадіону у Верхньодніпровську. Про це свідчить ухвала Індустріального районного суду Дніпра.

Слідство встановило, що у 2018 році департамент капітального будівництва Дніпропетровської обласної державної адміністрації за 28,8 млн грн замовило ТОВ «Укрєврокровля» реконструкцію стадіону зі спорудами, які знаходяться на його території у м. Верхньодніпровськ, вул. Федоровського, 6.

В подальшому фірмі перерахували 20, 5 млн грн. 18.06.2019 сторони достроково розірвали договір у зв`язку з істотною зміною обставин.

Разом з тим встановлено, що роботи виконано не в повному обсязі.

Крім того, у 2019 р. департамент капітального будівництва Дніпропетровської ОДА провів новий тендер відносно тих самих робіт з реконструкції стадіону на загальну суму 26 млн грн., переможцем якого стало ТОВ «Укрєврокровля».

Згідно з технічним завданням, перелік ремонтних робіт за новими договорами майже ідентичний.

Слідчі не зробили всі необхідні слідчі дії та не вжили необхідних заходів для забезпечення швидкого, повного та неупередженого розслідування. Тому звернулися до суду з клопотанням продовжити строк досудового розслідування. Суд клопотання задовольнив.

Засновником дніпровської «Укрєврокровлі» є Ігор Іванов, а директором – Вячеслав Трубіцин.