Лісгосп за 1,3 мільйона купив пікап Ford Ranger у найдорожчій комплектації у фірми екс-губернатора
31.07.2021   //  

ДП «Маневицьке лісове господарство» (селище Маневичі, Волинська область) 15 липня замовило ТОВ «Альфа моторс груп» автомобіль за 1,33 млн грн. Про це повідомляється в системі «Прозорро».

Закупівля була проведена без використання електронної системи. В «Прозорро» була оприлюднена угода без специфікації.

Фірма поставить пікап Ford Ranger у найдорожчій комплектації Wildtrak. На сайтах автосалонів вказується, що автомобіль у такій комплектації матиме дизельний двигун, автоматичну коробку передач, двозонний клімат контроль, камеру заднього виду, парктронік передній та задній, навігацію, AM/FM магнітолу (CD), 6 динаміків, 8″ дисплей (touchscreen), управління аудіо на кермі та USB, Bluetooth и голосове управління, часткове шкіряне оздоблення сидінь.

Ford Ranger у найдорожчій комплектації Wildtrak продають за 1,34 млн грн. У базовій комплектації Ford Ranger можна придбати за 807 тис грн.

Засновниками ТОВ «Альфа моторс груп» (Житомир), у якого лісгосп придбав Ford Ranger за неконкурентною процедурою, є Світлана Присяжнюк та Катерина Машковська. Остання – дружина Сергія Машковського, який в 2014-2016 роках очолював Житомирську облдержадміністрацію. Нині Сергій Машковський – директор «Альфа Моторс Груп», яке є офіційним дилером Ford.