Лісгосп купив позашляховик Mitsubishi Pajero Sport за 1,25 мільйона
26.07.2021   //  

ДП «Петриківський лісгосп» (с. Куліші Дніпропетровська обл.) 20 липня за результатами тендеру замовило ТОВ «Ніко Дніпро» легковий автомобіль за 1,25 млн грн. Про це повідомляється в системі «Прозорро».

Фірма поставить повнопривідний позашляховик Mitsubishi Pajero Sport (DI-D 2,4L / 8AT / 4WD / 181 к.с. (131 кВт) / (Euro 5 дизель) чорного кольору. Автомобіль матиме подушки та шторки безпеки, подушку для колін водія, адаптацію двигуна для холодного клімату, оздоблення салону комбінованою шкірою, підігрів передніх та задніх сидінь, систему для підключення мобільного телефону mitsubishi connect 2, з можливістю виведення контенту екрану телефону на дисплей мультимедійної системи, з 8-дюймовим сенсорним екраном, 6 динаміків. А також додаткове обладнання: захист моторного відсіку, КПП, РКПП, комплект гумових килимків, піддон багажника.

У автосалонах Mitsubishi Pajero Sport з автоматичною коробкою передач можна придбати за спеціальною рекомендованою ціною 1,26 млн грн.

На торгах єдиним конкурентом переможця було ТОВ «Автоград» киян Сергія Колоші та Юрія Артюхова, чия пропозиція була вищою і склала 1,29 млн грн. Саме такою була очікувана вартість. Фірми не торгувалися під час аукціону.

Засновниками ТОВ «Ніко Дніпро» є ТОВ «КУА «Ковін Капітал» та ТОВ «Ніко Авто Холдінг (Україна)», бенефіціаром вказано Івана Ніколайчука (Великобританія).

«Ніко Авто Холдінг (Україна)» належить кіпрській «Ніко холдінг енд інвестмент лімітед», бенефіціар Ніколайчук.

«Ковін Капітал» зареєстрована на киянина Володимира Гнатишина і Світлану Сосновську. Гнатишин на початку 2000 рр. разом з екс-міністром юстиції Павлом Петренком був співзасновником ТОВ «Юридична консалтингова група «Justicia Service» (Чернівці).