НКРЕКП купила позашляховик Mazda за 1,15 мільйона
23.07.2021   //  

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, 19 липня за результатами тендеру замовила ТОВ «ВіДі-скай» легковий автомобіль за 1,15 млн грн. Про це повідомляється в системі «Прозорро».

Фірма поставить повнопривідний 7-місний автомобіль Mazda CX-9 2,5L 6AT 4WD Style чорного кольору. Автівка матиме бензиновий двигун, двозонний клімат-контроль, підігрів керма, систему допомоги під час паркування із камерою заднього виду з динамічними графічними підказками, контролер перемикання режимів автомобіля Drive Selection, підігрів передніх та задніх сидінь, мультимедійну систему з кольоровим сенсорним монітором 9.2” та джойстиком hmi, радіо ам/fm, 6 динаміків, оздоблення салону шкіра, комбінована з штучною (чорного кольору), 6 подушок безпеки.

ТОВ «Віді-скай» на своєму сайті вказує, що Mazda CX-9 у комплектації Style можн6а придбати за 1,17 млн грн.

На торгах єдиним конкурентом «Віді-скай» з групи Віталія Джуринського було ТОВ «Колос-авто» з Черкас Тетяни Воронової, чия пропозиція була вищою на 27 тис грн. і склала 1,17 млн грн. Фірми не торгувалися під час аукціону.

Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, очолює Валерій Тарасюк.