#боги_менеджменту/// Підрозділ «Енергоатома» хотів найняти посередника для комунікацій з атомними станціями
23.06.2021   //  

Один підрозділ ДП «НАЕК «Енергоатом» хотів найняти когось для комунікацій з іншими двома підрозділами «Енергоатому» , проте на торги  ніхто не прийшов. Про це повідомляється у системі «Прозорро».

ВП «Атоменергомаш» 10 червня оголосив дві допорогові закупівлі очікуваною вартістю по 81 тис грн. Переможці мали забезпечувати взаємодію з ВП «Хмельницька АЕС» та ВП «Рівненська АЕС» у процесі планування та здійснення виробничої діяльності замовника,  яка пов’язана з забезпеченням потреб станцій у продукції замовника під час експлуатації, ремонту і впровадження заходів із підвищення надійності та безпеки енергоблоків.

Перелік послуг на поточний рік наведено внизу. Від виконавця вимагали вищу технічну освіту і досвід роботи в атомній галузі або галузях, пов’язаних з атомною енергетикою.

Однак 18 червня на торги ніхто не прийшов, тому їх визнали такими, що не відбулися.

Перелік послуг:

  • Формування виробничої програми «Атоменергомаша» відповідно до замовлень станції та інших підрозділів «Енергоатома». Оформлення ОТВЗ «Атоменергомаша».
  • Пошук обсягів робіт для формування виробничої програми «Атоменергомаша».
  • Узгодження з технічними фахівцями станції технічних вимог до виробів, можливостей внесення змін до креслень па вироби і номенклатури замовлень до «Атоменергомаша».
  • Участь в оформленні стосунків «Атоменергомаша» з надання послуг і постачання продукції для станції.
  • Участь в оформленні документів «Атоменергомаша», пов’язаних зі здаванням-прийманням виконаних робіт і поставленої продукції, відповідно до затвердженої та погодженої програми. Оформлення розрахунків з коригування фактичних витрат до актів виконаних робіт. Узгодження вартості і строків виконання робіт. Організація вивезення обладнання в ремонт до «Атоменергомаша».
  • Інформування спеціалістів станції про можливості «Атоменергомаша» з виготовлення і постачання продукції, про номенклатуру та якість продукції, що виготовляється, про строки виготовлення та постачання продукції.
  • Організація програми зустрічей для вирішення виробничих питань між працівниками «Атоменергомаша»і станції та інших підрозділів «Енергоатома».
  • Надання допомоги в розміщенні відряджених до м. Нетішин або м. Вараш працівників «Атоменергомаша» на тимчасове проживання.
  • Перспективне планування та пошук додаткових замовлень, пов’язаних з освоєнням нових видів продукції «Атоменергомаша».
  • Участь в комісії при проведенні ВК1 з приймання продукції, виготовленої та поставленої підрозділом «Атоменергомаш».
  • Забезпечення зворотного зв’язку та обміну оперативною інформацією між підрозділом «Атоменергомаш» та станції щодо: стану виконання укладених план-замовлень; очікуваних дат готовності до відвантаження продукції замовнику; причин невиконання поставки продукції у разі несвоєчасного виконання в установлені укладеними план-замовленнями терміни; можливого перенесення строків виконання заказів.