Перед виборами міськрада Терехова замовила телепіару на 2 мільйона
17.06.2021   //  

Харківська міськрада 15 червня за результатами тендеру уклала угоду з ТОВ «Телерадіокомпанія Сімон» щодо послуг з телевізійного виробництва та розміщення в телеефірі інформаційних матеріалів щодо висвітлення своєї діяльності вартістю 2,05 млн грн.

Про це пише «Харківський антикорупційний центр» з посиланням на дані «Прозорро».

Єдиним конкурентом у ТРК «Сімона» було ПрАТ «Регіональна телемовна компанія «Тоніс-Центр» (7-канал) з пропозицією 2,11 млн. грн.

До цього Харківська міськрада не замовляла телепіар своєї діяльності, обмежуючись лише замовленням телетранслювання пленарних засідань сесій. Також міськрада замовляла послуги з висвітлення своєї діяльності в Інтернет-ЗМІ.

Тепер у міськраді вирішили висвітлювати свою діяльність і в телевізорі.

До кінця 2021 року, міськрада замовила виробництво 190 телесюжетів до 3 хвилин вартістю 3572 грн. та 60 телесюжетів тривалістю до 26 хвилин вартістю 3430 грн. Також міськрада придбала 92,5 годин телеефіру по 3,5 грн. за секунду.

Матеріали мають бути про діяльність міськради, про важливі події, які відбуваються в місті. Також мають бути виготовлені систематичні (проблемні, тематичні) телепередачі.

Бенефіціарами ТОВ «Телерадіокомпанія Сімон» є член виконкому Харківської міськради Олександр Давтян, а також Карина та Інесса Давтян.

Дострокові вибори мера Харкова заплановані на 31 жовтня. Нині обов’язки міського голови виконує секретар міськради Ігор Терехов, якого ЗМІ називають кандидатом на посаду мера.