Облрада купила позашляховик Mitsubishi Pajero Sport та гібридну Toyota Camry за 2,5 мільйона
03.06.2021   //  

КУ «Автопідприємство обласної ради» (Одеса) за результатами тендеру замовило ТОВ «Адіс-авто» та ТОВ «Виробнично-технічне підприємство «Інжпроект» легкових автомобілів на загальну суму 2,36 млн грн. Про це повідомляється в системі «Прозорро».

«Адіс-авто» поставить позашляховик Mitsubishi Pajero Sport 2,4 TD AT Intense за 1,32 млн грн. 2021 року випуску кольору чорний перламутр. Автомобіль матиме дизельний двигун, автоматичну 8-ступенему коробку передач, підігрів передніх та задніх сидінь, двозонний клімат-контроль, систему для підключення мобільного телефону Mitsubishi Connect 2, з можливістю виведення контенту екрану телефону на дисплей мультимедійної системи з 8-дюймовим сенсорним екраном, додатковий пакет звукоізоляції, оздоблення салону комбінованою шкірою, додаткову систему охолодження салону для другого ряду з додатковими дефлекторами та окремим блоком керування.

У автосалонах автівку Mitsubishi Pajero Sport 2,4 8AT 4WD, яку купило підприємство облради, можна придбати за спеціальною ціною 1,27 млн грн. Pajero Sport у базовій комплектації продають за 1,06 млн грн.

Крім того, «Інжпроект» поставить Toyota Camry Hybrid Prestige + за 1,04 млн грн. Автомобіль матиме оздоблення сидінь шкірою з перфорацією, оздоблення дверних карт синтетичною шкірою, подушки безпеки, клімат-контроль з незалежним регулюванням температури водій/пасажир, мультимедійну систему з кольоровим багатофункціональним сенсорним дисплеєм діагоналлю 9.0 дюймів.

На ринку Toyota Camry Hybrid Prestige можна придбати за 1,02 млн грн.

На торгах по Mitsubishi Pajero Sport єдиним конкурентом «Адіс-авто» було ТОВ ТД «Автосвіт Миколаїв» Олексія Нечволи та Віталія Лозенка, чия пропозиція була вищою на 134 грн. Фірми не торгувалися під час аукціону.

На торгах щодо Toyota Camry Hybrid з «Інжпроектом» конкурувало ТОВ «Восток Автомир» Олексія Кравчуна, чия пропозиція була вищою на 11,7 тис грн.

Одеське ТОВ «Адіс-авто» належить Івану Єргієву та через ТОВ «Лагуна-Юг» його дітям – Дмитру, Олександру та Олексію Єргієвим.

ТОВ «ВНП «Інжпроект» засновано у 2004 році в Одесі Петром Хлицовим та його дружиною Оленою Хлицовою. В минулому Петро Хлицов був депутатом Одеської міськради, заступником губернатора Одеської області. Директором фірми є Максим Лято.