ДБР купило автівок Skoda Octavia на 9 мільйонів
28.05.2021   //  

Державне бюро розслідувань 25 травня за результатами тендеру замовило дочірньому підприємству «Автотрейдінг-центр» легкових автомобілів на 8,90 млн грн. Про це повідомляється в системі «Прозорро».

Фірма поставить 12 автомобілів спеціалізованого призначення Skoda Octavia A8 Ambition 1,4 TSI/110 KW 8AQ по 741,6 тис грн. Кожен автомобіль матиме автоматичну коробку передач, подушки безпеки, радіо Swing 8’’, 8 динаміків, бортовий комп’ютер з дисплеєм 4,2’’ 16-Colors-TFT, двозонну систему кондиціювання, з сенсором вологи, комбіфільтром та AQS, бардачок з охолодженням з боку пасажира, а також додаткову комплектацію (гумові килимки, комплект зимових шин, повне тонування вікон) та спеціальне обладнання: сигнально-гучномовний пристрій та спеціальний світловий сигнал (маячок) синього кольору під декоративною решіткою радіатора.

У автосалонах ціни на Skoda Octavia 1,4 з автоматичною коробкою передач у комплектації Ambition (без додаткової комплектації та спец обладнання) стартують від 665 тис грн.

На торгах єдиним конкурентом ДП «Автотрейдінг-центр» Олега Боярина було ТОВ «Автомобільний дом «Соллі-плюс» Костянтина Токарєва, Олега Пучкова та Інни Пасічник, чия пропозиція була вищою на 125 тис грн. вищою.

Згідно з додатковою угодою, сума договору, укладеного між ДБР та «Автотрейдінг-центр», була зменшена до 8,58 млн грн.