«Украгролізинг» придбав пікап Toyota Hilux у найдорожчій комплектації за 1,4 мільйона
25.05.2021   //  

Державне публічне акціонерне товариство «Національна акціонерна компанія «Украгролізинг» 18 травня за результатами тендеру замовило ТОВ «Артсіті» автомобіль за 1,37 млн грн. Про це повідомляється в системі «Прозорро».

Фірма поставить повнопривідний пікап Toyota Hilux Legend (2.8 D-4D) 6 A/T 2021 року випуску кольору бронзовий металік.

Автомобіль матиме подушки безпеки, захисні шторки для всіх рядів сидінь, клімат-контроль, оздоблення сидінь шкірою з перфорацією, оздоблення панелі приладів сірою та темною хромованою декоративними вставками, підігрів передніх сидінь, камеру заднього виду зі статичною проекцією, мультимедійну систему Toyota Touch 2 (радіо CD/MP3/WMA) з кольоровим багатофункціональним сенсорним дисплеєм 8’’ та 6 динаміками, багатофункціональний кольоровий дисплей 4,2’’ на панелі приладів.

В описі тендеру замовник вказав, що найменування і марку техніки вказано на виконання вимог ч. 2 ст. 1 та пп. 1-2 ч. 1 ст. 11 закону «Про фінансовий лізинг». Тому цей автомобіль, ймовірно, призначений для подальшої передачі в лізинг клієнтам «Украгролізингу».

У автосалонах Toyota Hilux у найдорожчій комплектації Legend можна придбати за 1,35 млн грн. У базовій комплектації цей пікап коштує 938 тис грн.

Єдиним конкурентом ТОВ «Артсіті» була Фірма «Алмаз Мотор, ЛТД» Олексія Шохи та Олександра Корнієнка, чия пропозиція була вищою на 1,2 тис грн. і дорівнювала очікуваній вартості. Фірми не торгувалися під час аукціону.

Харківське ТОВ «Артсіті» належить росіянину Олександру Лалаяну, директор Антон Подрядчиков.