Сільрада замовила фірмі Гладковського кросовер Hyundai Tucson за мільйон
27.04.2021   //  

Привільненська сільська рада Баштанського району Миколаївської області 21 квітня за результатами тендеру замовила ТОВ «Богдан Авто Миколаїв» кросовер Hyundai Tucson NX4 за 930,6 тис грн. Про це написало видання «Преступности.НET» з посиланням на «Прозорро».

У коментарі «Преступности.НЕТ» голова сільради Віктор Верба розповів про доцільність покупки за бюджетні кошти нового кросовера.

«У нас створена нова громада, і немає автомобіля, у нас є стара «Славута» і ще один убитий автомобіль. Депутати одноголосно проголосували, один утримався, і вирішили, що необхідно купити нове авто для сільської громади. На ньому будуть їздити представники громади», – розповів Верба.

Головою сільради Віктор Верба було обрано повторно. У 2020 році він балотувався як самовисуванець.

Видання також зазначило, що під час передвиборної гонки новообраного сільського голову активно підтримував нардеп від «Слуги народу» Ігор Негулевський.

Від «Наших грошей»

Повнопривідний кросовер Hyundai Tucson матиме дизельний двигун, подушки безпеки, двозонний клімат-контроль, систему антизапотівання, вибір режимів водіння, шумоізолюючє ламінування лобового скла, задній парктронік, підігрів керма, підігрів передніх сидінь, мультимедійну систему з кольоровим сенсорним 8″ LCD монітором (RDS-радіо, MP3, USB), підтримку додатків Apple CarPlayTM і Android AutoTM.

У автосалонах повнопривідний кросовер Hyundai Tucson з дизельним двигуном у комплектації, яку придбала сільрада, продають за 935 тис грн. У базовій комплектації можна купити за 705 тис грн.

На торгах ТОВ «Автопланета Плюс» сім’ї екс-гендиректора ДК «Укроборонпром» та колишнього керівника президентської кампанії Петра Порошенка в Херсонській області Романа Романова запропонувало вищу суму – 932,1 тис грн. Саме такою була очікувана вартість. Фірми не торгувалися під час аукціону.

Бенефіціарами «Богдан Авто Миколаїв» є Василь Храбан, Дмитро Волощенко та бізнес-партнер п’ятого президента України Петра Порошенка, колишній перший заступник секретаря РНБОУ Олег Гладковський.