На тендері комунальників з видалення дерев на кладовищах семеро учасників знизили ціну втричі
24.04.2021   //  

Комунальне підприємство «Спеціалізований комбінат комунально-побутового обслуговування» Житомирської міської ради 20 квітня уклало угоду з ФОП Паліш Дмитро Володимирович на послуги з видалення дерев на території кладовищ Житомира вартістю 355 тис грн.

Про це пише «Житомир.Інфо» з посиланням на дані системи  ProZorro.

За умовами договору, підприємець має до кінця 2021 року видалити на кладовищах міста 310 дерев, які знаходяться в незадовільному, сухостійкому та фаутному стані. Вартість видалення одного дерева коливається від 600 грн. до 4000 грн., в залежності від діаметра стовбура.

Договір діє до кінця року, роботи будуть проводитися за заявкою замовника.

Очікувана вартість закупівлі становила – 1,2 млн грн. На тендер було подано сім пропозицій, шести учасників активно знижували пропозиції під час аукціону. За його результатами вартість угоди в понад три рази дешевша очікуваної замовником ціни.

Паліш Дмитро Володимирович зареєстрований як ФОП 19 лютого 2021 року в селі Глибочиця, що під Житомиром. Спеціалізується підприємець на надані ландшафтних послуг. Це перша перемога підприємця у державних закупівлях.

Зазначимо, що минулого 2020 року КП «Спеціалізований комбінат комунально-побутового обслуговування» на початку березня уклав угоду з ФОП Стройвансом Сергієм Михайловичем на видалення на трьох кладовищах 30 дерев та кронування трьох дерев. Загальна вартість договору склала – 101,5 тис. грн. Договір не містив специфікацію.