У Труханова віддадуть фірмі «труханівців» на ремонт Приморського бульвару 10 мільйонів
21.04.2021   //  

Управління дорожнього господарства Одеської міськради 12 квітня повідомило про намір укласти договір про капремонт (відновлення) покриття тротуарів Приморського бульвару у м. Одесі з ТОВ «Будівельно-виробнича компанія «Пик-строй» за 10,55 млн грн. Про це пише «Думська» з посиланням на «Прозорро».

«Пик-строй» запропонував ціну, яка на 61 тис грн. менше, ніж у єдиного конкурента компанії – ТОВ «Енерго-рост». У підсумку ремонт одного квадратного метра головного міського променаду обійдеться бюджету в 1665 грн.

Роботи повинні бути виконані до 31 грудня 2022 року.

Видання зазначило, що останній раз капремонт Приморського бульвару проводився в 2008 році.

Співвласницею та директором «Пик-строй» є депутат міськради від партії мера Одеси Генадія Труханова «Довіряй ділам» Марина Лозовенко.

Від «Наших грошей»

Окрім Лозовенко, засновниками ТОВ «БВК «Пик-строй» є Світлана Мостова, Олег Думбрава, Андрій М’ястковецкий.

Олег Думбрава був серед осіб, наближених до Труханова через офшори, які зареєстровані на Британських Віргінських островах.

ТОВ «БВК «Пик-строй» фігурувало в кримінальному провадженні, яке розслідувало Національне антикорупційне бюро України, про розтрату коштів місцевого бюджету міста Одеси в особливо великих розмірах за сприяння службових осіб та депутатів Одеської міської ради.

Згідно з «Прозорро», у 2016-2021 рр. «Пик-строй» виграв тендерів на загальну суму 362,20 млн грн.

ТОВ «Енерго-рост» належить Ігорю Ставнічуку, директор Жанна Ель Корді.