Полтавські криміналісти купили кросовер Toyota RAV4 за мільйон
25.03.2021   //  

Полтавський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України 18 березня за результатами тендеру замовив ТОВ Фірма «Алмаз мотор, ЛТД» легковий автомобіль за 945 тис грн. Про це повідомляється в системі «Прозорро».

Фірма поставить повнопривідний кросовер Toyota RAV4 2.0 Dual VVT-i AWD Direct Shift сірого кольору. Авто матиме безступеневу коробку передач (варіатор), рейлінги на даху, обігрів лобового скла в зоні покою щіток склоочисників, оздоблення сидінь тканиною, селектор вибору режимів водіння (ECO/NORMAL/SPORT), підігрів передніх сидінь, клімат-контроль, подушки безпеки, кольоровий мультиінформаційний дисплей 7’’ на панелі приладів, аудіо систему (радіоприймач, підтримка WAV/FLAC/ALAC/OGG Vorbis/MP3/WMA-файлів) з кольоровим багатофункціональним сенсорним дисплеєм 8’’ та 6 динаміків, підтримку систем Apple CarPlay та Android Auto, три розетки 12В та дві розетки для підключення USB-пристроїв для пасажирів 2 ряду сидінь.

У автосалонах ціни на Toyota RAV4 у комплектації, яку придбав науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС, стартують від 950 тис грн. У базовій комплектації RAV4 коштує 763 тис грн.

На торгах єдиним конкурентом переможця було ТОВ «Артсіті» росіянина Олександра Лалаяна, чия пропозиція була вищою – 945 тис грн. Очікувана вартість склала 950 тис грн.

Фірмою «Алмаз Мотор, ЛТД» володіють Олексій Шоха та Олександр Корнієнко (директор підприємства).

Як повідомляли «Наші гроші», у кінці минулого року Дніпропетровський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України замовив ТОВ Фірма «Алмаз Мотор, ЛТД» джип Toyota Land Cruiser за 950 тис грн. На торгах єдиним конкурентом теж було ТОВ «Артсіті».