«Держгідрографія» купила кросовер Hyuindai Santa Fe FL за 1,3 мільйона
20.03.2021   //  

Державна установа «Держгідрографія» 11 березня за результатами тендеру замовила ТОВ «Олімп мотор» легковий автомобіль за 1,254 млн грн. Про це повідомляється в системі «Прозорро».

Фірма поставить кросовер Hyuindai Santa Fe TM FL 2.5 MPi Elegance 6 AT чорного кольору 2020 р.в. Автомобіль матиме подушки безпеки, шторки безпеки, двозонний клімат-контроль з системою антизапотівання, селектор вибору режиму водіння та покриття (Drive Mode/Terrain Mode), асистенти запобігання зіткненню, задній та передні парктроніки, підігрів керма та передніх сидінь, мультимедійну систему з кольоровим сенсором 8’’ LCD монітором (RDS-радіо+MP3+USB), оздоблення сидінь та передньої консолі екошкірою у коричневому кольорі, шумоізолююче ламінування лобового скла, а також додаткову комплектацію: захист двигуна, захисна решітка радіатору, автонабір (аптечка, вогнегасник тощо), килимки, компресор, антигравійна плівка  на бампер, комплект зимової шини.

У автосалонах Hyuindai Santa Fe FL 2.5  2020 р.в. у комплектації Elegance можна придбати за 1,21 млн грн. (без додаткової комплектації).

На торгах єдиним конкурентом переможця було ТОВ «Хюндай центр Полтава», яке запропонувало вищу суму – 1,26 млн грн. Фірми не торгувалися під час аукціону.

Засновником київського ТОВ «Олімп мотор» є ТОВ «Хепі авто» Ірини Гунжул та Арсена Озова, директор Володимир Шепель.