«Місцеві дороги Херсонщини» купили кросовер Toyota RAV4 за 900 тисяч
14.03.2021   //  

Державна установа «Місцеві дороги Херсонщини» 9 березня за результатами тендеру замовила ТОВ «Авто-плаза» легковий автомобіль за 854 тис грн. Про це повідомляється в системі «Прозорро».

Фірма поставить кросовер Toyota RAV4 Active кольору чорний металік 2021 р.в. Авто матиме безступеневу коробку передач (варіатор) з фіксованою стартовою передачею, антену «плавник акули», рейлінги на даху, обігрів лобового скла в зоні покою щіток склоочисників (з авто таймером), селектор вибору режимів водіння (ECO/NORMAL/SPORT), клімат-контроль, подушки безпеки, кольоровий мультиінформаційний дисплей 7’’ на панелі приладів, аудіо систему (радіоприймач, підтримка WAV/FLAC/ALAC/OGG Vorbis/MP3/WMA-файлів) з кольоровим багатофункціональним сенсорним дисплеєм 8’’ та 6 динаміків, підтримку систем Apple CarPlay та Android Auto.

У автосалонах ціни на Toyota RAV4 у комплектації Active стартують від 834 тис грн., а ціни на автомобілі 2021 року виробництва, що вже замовлені у виробництво – від 886 тис грн. Toyota RAV4 у базовій комплектації Live можна придбати за 672 тис грн.

На торгах єдиним конкурентом «Авто-плаза» було кропивницьке ТОВ «Мотор-Олві» Олега Теленкова, яке запропонувало 860 тис грн. Ніхто не знижував ціну під час аукціону.

Херсонське ТОВ «Авто-плаза» належить Олексію Панасюка та директору Валерію Боржкову.

Фірми нещодавно зустрічалися на тендері. Тоді «Кіровоградобленерго» замовив ТОВ «Мотор-Олві» автомобіль Toyota Camry 3.5D-4S 2020 року випуску за 1,14 мнл грн. «Авто-плаза» запропонувала вищу суму. Фірми теж не торгувалися.