Сільрада купила молокопродукти «Рудь» у півтора-два рази дорожче від дитсадка
12.02.2021   //  

Вишевицька сільська рада Житомирської області 10 лютого замовила у ФОП Голік Раїси Борисівни молока та вершкового масла на 225 тис грн.

Про це пише «Житомир. Інфо» з посиланням на дані Прозорро.

За умовами договору, до кінця 2021 року Раїса Голік має поставити сільській раді пастеризоване молока жирністю 2,6% ТМ «Рудь» по 34,6 грн за літр. Це майже у два рази дорожче, ніж житомирський дитсадок №26 раніше закупив молоко «Рудь» у фірми «Акріс логістик» по 19,86 грн.

Також сільрада замовила вершкове масло по 203,8 грн./кг. Тоді як дитсадок купив його по 148,14 грн.

«Акріс Логістик» зареєстроване в Житомирській області в Станишівці. Спеціалізується фірма на оптовій торгівлі продуктами харчування, напоями та тютюновими виробами, статутний капітал – 500 тис. грн. Власниками фірми є Оксана Петрівна Вівсик та Сергій Ананійович Вівсик. Оксана Вівсик – це дочка колишнього депутата Житомирської міської ради, нині – депутата Житомирської облради («Європейська Солідарність») Рудя Петра Володимировича. «Акріс Логістик» постачає молочну продукцію виготовлену АТ «Житомирський маслозавод» (ТМ «Рудь»), власниками якого є Оксана Вівсик та Петро Рудь.

Голік Раїса Борисівна зареєстрована як ФОП з 1995 року в Житомирі. Основним видом діяльності підприємниці є неспеціалізована оптова торгівля. За даними “Прозорро”, ФОП Голік отримала держзамовлень на 4,17 млн грн, усі вони від підприємств та установ Житомирської області.