Фірма «порошенківця» збудує яхт-клуб у Черкасах
13.01.2021   //  

У Черкасах збираються забудувати пляж біля парку Сосновий бір, де може з’явитися яхтенно-водно-моторний клуб.

Про це пише видання «18000» з посиланням на містобудівну документацію для ПП «Строй-центр-2000», яку погодив департамент архітектури та містобудування Черкаської міськради.

Будівництво має відбутися на масиві у 1,94 га по вул. Гагаріна в прибережній смузі Дніпра ліворуч входу в парк. Там мають побудувати водно-моторний заклад та будівлі для короткочасного відпочинку населення.

У документації зазначається, що, згідно з генеральним планом міста – це територія зелених насаджень парків та скверів. Цільове призначення ділянки – оздоровче та рекреаційне призначення.

Департамент архітектури та містобудування вносить зміни до містобудівної документації на виконання відповідного рішення Черкаського окружного адміністративного суду від 29 вересня минулого року.

ПП «Строй-центр-2000» має статутний капітал у 100 гривень. Його директором значиться Максим Панасенко.

Панасенко – адвокат. У 2015 він балотувався до міської ради від «Партії вільних демократів». Нині значиться членом партії «Європейська Солідарність», від якої торік йшов до міської ради, проте депутатом не став. Також він значиться керівником ПРАТ «Перукарня Мальва». Панасенко є співвласником товариства разом із Дмитром Воробйовим.