Укравтодор купив джипів ще на 4,5 млн
30.12.2020   //  

Служба автомобільних доріг у Харківській області 28 грудня за результатами тендеру замовило дочірньому підприємству «Автотрейдінг-Харків» легковий автомобіль за 998 тис грн. Про це повідомляється в системі «Прозорро».

Фірма поставить позашляховик Skoda Kodiaq Ambition 2.0 TSI/132 KW 7DSG 4х4. Автомобіль матиме подушки безпеки, пакет «Погані дороги» (захист двигуна, захист від каменів), 8 динаміків, двозонну систему кондиціювання з електрорегулюванням та комбіфільтром, задній парктронік, підігрів передніх сидінь з незалежним регулюванням, інформаційну навігаційну систему «AMUNDSEN» та додаткові опції: світлодіодні фари головного світла з функцією повороту, свідлодіодні денні ходові вогні (Full LED з AFS, з LED NSW з функцією Corner).

У автосалонах Skoda Kodiaq Ambition 2.0 TSI/132 KW 7DSG 4х4 з додатковим пакетом Ambition + можна придбати за 922 тис грн.

На торгах єдиним конкурен6том ДП «Автотрейдінг-Харків» Олега Бярина було ТОВ «Автомобільний дом «Соллі-плюс» Костянтина Токарєва, Олега Пучкова та Інни Пасічник, чия пропозиція була вищою і склала 998,5 тис грн. Саме такою була очікувана вартість. Фірми не торгувались під час аукціону.

Крім того, цього ж дня, 28 грудня, Служба автомобільних доріг у Миколаївській області замовила ТОВ «ТД «Автосвіт Миколаїв» та ТОВ «М Моторс» легкових автомобілів на загальну суму 3,57 млн грн.

«ТД «Автосвіт Миколаїв» поставить два повнопривідні джипи Mitsubishi Outlander по 814 тис грн. Кожен автомобіль матиме двозонний клімат-контроль, подушки безпеки водія і пасажира, подушку колін водія, шторки безпеки для 1,2 ряду, систему для підключення мобільного телефону з можливістю виведення контенту екрану телефону на дисплей мультимедійної системи, з 8-дюймовим сенсорним екраном та додатковим USB роз’ємом для другого ряду сидінь.

В автосалонах ціни на повнопривідні Mitsubishi Outlanderвід стартують від 788 тис грн.

На цих торгах єдиним конкурентом ТД «Автосвіт Миколаїв» Олексія Нечволи та Віталія Лозенка було ТОВ «Автомир-Вінниця» Максима Канюка, Жанни Кравчук і Василя Храбана, чия пропозиція була вищою на 5,8 тис грн. Фірми теж не торгувалися на аукціоні.

ТОВ «М Моторс» поставить САД у Миколаївській області також три повнопривідні позашляховика з дизельним двигуном Renault Duster по 647,4 тис грн. Автівки матимуть подушки безпеки, кондиціонер, рейлінги на даху. В автосалонах подібні автомобілі можна придбати за 640,7 тис грн.

На торгах єдиним конкурентом «М Моторс» було ТОВ «Центр Херсон» Людмили Романової (дружина екс-очільника «Укроборонпрому» Романа Романова) та Анчара Бейсибаєва, чия пропозиція була майже на 2 тис грн. вищою. Фірми теж не  торгувалися під час аукціону.

Засновником «М Моторс» є Вадим Меріков, який був народним депутатом у 2013-2014 роках, а згодом очолював Миколаївську облдержадміністрацію.

Як повідомлялося, у листопаді Служба автомобільних доріг у Дніпропетровській області замовила Toyota Highlander Premium вартістю 1,67 млн грн.