Транспортні чиновники Кличка купили купу смартфонів Samsung Galaxy по 22 тисячі
15.12.2020   //  

Департамент транспортної інфраструктури КМДА 11 грудня за результатами тендеру замовив ТОВ «Істок-Автозапчастина» мобільних телефонів на 999 тис грн. Про це повідомляється у системі «Прозорро».

До 15 грудня поставлять 45 смартфонів Samsung Galaxy S20 (G980F) 8/128 GB Dual SIM по 22 199 грн. Вони мають екран Amoled діагоналлю 6,2″, процесор Samsung Exynos 990, корпус із металу і скла, операційну систему Android, оперативну пам’ять 8 ГБ, вбудовану пам’ять 128 ГБ, потрійну основну камеру на 64 Мп, 12 Мп та 12 Мп з автофокусом та фронтальну камеру на 10 Мп, чіп NFC тощо. Гарантійний строк становить два роки.

Зараз в інтернет-магазинах такі смартфони продаються у роздріб по 18-29 тис грн.

Вартість договору на 1% нижча від очікуваної вартості закупівлі в 1,01 млн грн.

Конкурентами переможця були миколаївське ТОВ «Протех-ІТ-Україна» Олександра Осики, київське ТОВ «Клаудгруп» Артема Бандуріна, Дмитра Селявкіна і Наталії Петренко та київське ТОВ «Дістрі Інвайт ІТ» Олександра Костюка.

Харківська «Істок-Автозапчастина» директора Михайла Трошина, Андрія Бондаренка та Олександра Литовченка з Харкова продає автозапчастини, витратники тощо. Вона вперше отримала підряд саме щодо смартфонів, хоча з 2011 року натендерила 43,86 млн грн.

Бондаренко також володіє ТОВ «Агрохарвест» разом із Дмитром Дяченком. Трошин є засновником ТОВ «Ярга» сам і ТОВ «Ресурс-Трейдінг-Інвест» разом із Литовченком.

Департамент транспортної інфраструктури КМДА на чолі з Валентином Осиповим займається інфраструктурою дорожньо-транспортного комплексу, телекомунікаційних мереж та мереж зв’язку загального користування. Йому підпорядковані КП «Київський метрополітен», КП «Київпастранс», КК «Київавтодор», КП «Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд м. Києва» та інші міські підприємства та установи.