Укравтодорівці купили пафосний джип зі скляним дахом за 1,7 мільйона
19.11.2020   //  

Служба автомобільних доріг у Дніпропетровській області 12 листопада за результатами тендеру замовила Toyota Highlander Premium у ТОВ Фірма «Алмаз Мотор, ЛТД» вартістю 1,67 млн грн. Про це пише «На гачку» з посиланням на «Прозорро».

Автомобіль матиме автоматичну коробку передач, подушки безпеки, клімат-контроль, скляний панорамний дах, шкіряний салон, мультимедійне обладнання та інше. Доставити авто мають до 15 грудня.

«Алмаз мотор, ЛТД» на своєму сайті вказує, що позашляховик Toyota Highlander Premium можна придбати за 1,65 млн грн.

Володіє Фірмою «Алмаз Мотор, Лтд» місцевий бізнесмен Олексій Шоха, директором компанії є Олександр Корнієнко. Єдиним конкурентом переможця на торгах була Хмельницька компанія ТОВ «Грант Мотор», пропозиція якої була всього на 2952 гривні дорожчою.

Також 12 листопада обласна філія Укравтодору оголосила ще один тендер на закупівлю Toyota Land Cruiser Prado. У технічній документації замовник прописав, що авто має містити 4-літровий двигун, шкіряний салон, кермо з декоративними вставками, ілюмінацію інтер’єру, клімат- та круїз-контролі, аудіосистему Toyota Touch 2, інтелектуальні засоби безпеки та інше. На позашляховик служба готова витратити 1,75 млн грн.

Служба автомобільних доріг Одещини у листопаді купила схожий Land Cruiser Prado за 1,37 млн грн.

Згідно з декларацією, сім’я голови облавтодору Дніпропетровщини Дмитро Чумаченка користується Toyota LC Prado 2007 року випуску, але власника автомобіля очільник САД не вказує. Також у дружини укравтодорівця є Volkswagen Golf З.

Як повідомляли «Наші гроші», автодорівці у Закарпатській та Запорізькій областях купили по позашляховику Hyundai Santa Fе по 1,4 млн грн.