Закарпатські автодоровці купили позашляховик за 1,5 мільйона
17.11.2020   //  

Служба автомобільних доріг у Закарпатській області 13 листопада за результатами тендеру замовила ТОВ «Захід Авто-М» легковий автомобіль за 1,39 млн грн. Про це повідомляється в системі «Прозорро».

Фірма поставить позашляховик Hyundai Santa Fе R 2.2 VGT CRDi. Автомобіль матиме 8-ступiнчасту автоматичну коробку передач, фронтальнi подушки безпеки, боковi подушки безпеки водiя та переднього пасажира, шторки безпеки для пасажирiв переднiх та заднiх сидінь, вибiр режиму водiння DRIVE MODE Eco/Сomfort/Sport/Smart, камеру кругового огляду, пiдiгрiв заднiх сидiнь, вентиляцiя переднiх сидiнь, оббивку стелi та стiйок тканиною полiпшеної якостi DELUXE, хромоване оздоблення порогів.

У Hyundai Santa Fе у найдорожчій комплектації коштує 1,38 млн грн., а у базовій – 1,03 млн грн.

На торгах єдиним конкурентом переможця було ТОВ «Богдан-авто Івано-Франківськ» з групи «Богдан» Олега Гладковського, чи пропозиція була вищою на 1 тис грн. Фірми не торгувалися під час аукціону.

ТОВ «Захід Авто-М» належить Руслані Лукащук, директор Вячеслав Сема.

Минулого року Служба автомобільних доріг у Закарпатській області вже придбала Hyundai Santa Fе у «Захід Авто-М» за 1,16 млн грн.

Як повідомляли «Наші гроші», Служба автомобільних доріг Одеської області купує позашляховик Toyota Land Cruiser Prado 1,38 млн грн., а Служба автомобільних доріг у Запорізькій області – Hyundai Tucson за 965 тис грн.