Укравтодорівці купують Land Cruiser за 1,4 мільйона
05.11.2020   //  

Служба автомобільних доріг Одеської області за результатами тендеру має намір укласти угоду з ТОВ «Виробнично -технічне підприємство «Інжпроект» про закупівлю авто вартістю 1,38 млн грн.

Про це написав «Центр журналістських розслідувань» з посилання на дані системи «Прозорро».

Замовлено було позашляховик Toyota Land Cruiser Prado білого кольору з шеститупінчатою автоматичною коробкою передач очікуваною вартістю 1,38 млн грн. Участь в торгах взяли дві фірми. Пропозиція ТОВ «Восток Автомир» була на рівні очікуваної вартості замовника, її конкурент – «ВТП «Інжпроект» запропонував авто на 20 тис грн. дешевше. Під час аукціону учасники не торгувалися.

Таким чином, переможцем стало «ВТП «Інжпроект». Засновниками фірми є Петро Хлицов та його дружина Олена. Хлицов в 2010-2013 роках був заступником голови Одеської облдержадміністрації, а потім до 2015 року був заступником голови Одеської облради від Партії регіонів.

Від «Наших грошей»

За даними «Прозорро», з травня 2016 року «ВТП «Інжпроект» уклало угод  на 21,37 млн грн. Найбільшим замовником фірми стало КУ «Автопідприємство обласної ради», яке обслуговує Одеську облраду та Одеську ОДА.