У Маріуполі хочуть купити ялинку висотою з п’ятиповерхівку та інший декор на 3,5 мільйона
25.10.2020   //  

Комунальне некомерційне підприємство «м.ЄХАБ» Маріупольської міської ради 20 жовтня оголосило тендер на купівлю новорічної ялинки в комплекті з супутнім декором очікуваною вартістю 3,50 млн грн. Про це повідомляється у системі «Прозорро».

Закупівля фінансується з місцевого бюджету. Переможець повинен буде до 19 грудня поставити стовбурову ялинка з литими гілками висотою не менше 14 м і габаритним діаметром у зібраному стані не менше 9 м. Вона повинна складатися із захищеного від впливу погоди сталевого несівного каркасу, декорованих зеленою штучною хвоєю гілок, прикрас у вигляді куль із полівінілхлориду і гірлянди-ланцюжка з жовтих світлодіодів.

Також хочуть замовити верхівку на ялинку у вигляді дванадцятиконечного кристалу зі фібергласу діаметром не менше 1,5 м, 12 декорованих зеленою штучною хвоєю колон висотою не менше 3,5 м з арками, 12 конструкцій у вигляді куль із фібергласу діаметром 1,5-3 м із написом «2021» усередині. Усе це буде прикрашене гірляндами зі світлодіодів.

Крім того, купують 16 секцій металевої огорожі та систему керування освітленням.

Гарантійний строк на каркас ялинки, колон та огорожі повинен складати рік, а термін служби світлодіодів – 50 тис годин. Товар оплатять протягом п’яти банківських днів.

Тендерні пропозиції прийматимуть до 5 листопада, торги заплановано на 6 листопада.

У 2017 році Центральна районна адміністрація Маріупольської міськради замовляла у ПП «Ялинка України» металевий каркас новорічної ялинки, металеві деталі та штучну хвою, гілки із полівнілхлоридної плівки, світлодіодні гірлянду та маківку 3D за 1,18 млн грн.