Конкуренти з однаковими плямами на довідках розіграли догляд за парком
16.10.2020   //  

КП «Мелітопольський міський парк культури і відпочинку ім. Горького» договором від 11 вересня замовило ФОП Вакарь Олексій Вікторович догляд за зеленими насадженнями вартістю 899 тис грн.

Про це пишуть «Наші гроші. Запоріжжя» з посиланням на дані системи «Прозоро».

Так, переможець має покосити траву, вирубати та обрізати дерева, розпушити ґрунт, підживити рослини добривами, засіяти газони, подрібнити гілля, вивезти дрова та сміття.

Єдиним конкурентом переможця на тендері був ФОП Алєксєєнко Дмитро Валерійович з дорожчою на 1,2 тис грн. пропозицією. Обидва учасники своїх цін під час аукціону не змінювали.

При цьому, документи обох учасників зроблені на одній комп’ютерній техніці, що підтверджується численними ідентичними плямами на краях.

Олексій Вакарь – це колишній інженер садово-паркового господарства в КП «Мелітопольський міський парк культури і відпочинку ім. Горького».

Загалом він отримав 37 підрядів на 10,4 млн грн – усі від структур Мелітопольської міськради (Управління житлово-комунального господарства, парк «Горького», Управління освіти, Центр первинної медико-санітарної допомоги №1).