Досьє. Глава Хмельницької САД Валентин Данилюк
22.07.2020   //  

Валентина Данилюка призначили на посаду виконуючого обов’язки голови Служби автодоріг у Хмельницькій області наприкінці лютого 2020 року. Це вже другий очільник Хмельницької САД після призначення Олександра Кубракова головою Укравтодору у листопаді 2019 року. До цього Службу очолював Василь Гордєєв, який раніше працював у  Хмельницькому представництві держпідприємства «Науково-технічний центр «Дорожній контроль якості». Нині Гордєєв, призначений першим заступником керівника  відомства.

Останні 10 років очільник Хмельницької САД працював на керівних посадах у компаніях, які займаються продажем автомобілів та запчастин. До переходу в Службу Данилюк був гендиректором компанії по продажу автомобілів ТОВ «Престиж Авто», що належить Анатолію Ящуку. З 2010 по 2016 рік був заступником директора з комерційних питань ТОВ «Форсаж Авто», власником якої є  Павло Станіславов, який був помічником депутата 8-го скликання від партії «Народний фронт» Олександра Ксенжука. Перед цим був директором філії ТОВ «Автоцентр Шкода» та заступником директора компанії «Автоцентр Статус Авто».

Дружина Надія нині працює у приватному підприємстві Автоцентр «Лига Люкс» та у «Автоцентр «Лига-ІІ», які також займаються торгівлею автотранспортними засобами.

Згідно декларації сім’я Данилюка володіє двома квартирами у Хмельницькому на 62 та 100 квадратів, ще однією у Староконстантинівці на 48 м2, та дві земельних ділянки загальною площею 600м2.