Досьє. Керівник Полтавської САД Іван Краповницький
20.07.2020   //  

Іван Краповницький

Іван Краповницький став очільником Полтавської САД у грудні 2019 року. До цього працював у ВАТ «Акціонерна компанія «Південтрансенерго», а також ТОВ «Завод металопластикових виробів».

У декларації кандидата за 2018 рік Краповницький позначив 293 тис грн заробітної плати від ТОВ «Місто для людей Запоріжжя» та 42 тис грн від ТОВ «Місто для людей» – це компанії з обслуговування багатоповерхових будинків з орбіти ексзаступника голови КМДА Руслана Крамаренка, партнером якого по групі «Місто для людей» був голова Укравтодору Олександр Кубраков. У декларації за 2019 рік  Краповницький теж позначив дохід від ТОВ «Місто для людей» – уже 174 тис грн.

Є керівником ТОВ МТЦ «Електромонтаж-Сервіс», співвласником якого є Дмитро Андрюшечкін  —   кандидат на посаду голови Запорізької міськради у 2015 році. Однак не вказав про це у жодній із своїх декларацій. Дружина працює у Територіальному  відділі освіти Вознесенівського району Департаменту освіти і науки Запорізької міськради.

Згідно з декларацією за 2019 рік,  з 2008 року Краповницький є власником квартири площею 63 квадрати у Запоріжжі, а дружина у 2019 році стала власницею автомобіля марки Nissan Micra 2008 року випуску, який вартував їй 175 тис гривень. Спільно Краповницький із дружиною задекларували 10 тис доларів готівки.