Досьє. Голова Луганської САД Павло Цубер
18.07.2020   //  

З грудня 2019 го року Службу автомобільних доріг у Луганській області очолює Павло Цубер.

Попереднім місцем роботи Цубера було ТОВ «Місто для людей Маріуполь»,  де він був директором. Компанія входить у групу компаній «Місто для людей», ще один відсоток акцій компанії належить фірмі «Єврокомунсервіс». Группа створена у 2016-ому році  заступником голови КМДА Леоніда Черновецького Русланом Крамаренко та нинішнім очільником  Укравтодору Олександром Кубраковим, і ще трьома особами.  В групу входить 24 компанії по різним великим містам України, які займаються  обслуговуванням введених в експлуатацію багатоповерхових будинків.  У своїй декларації, як кандидата на посаду, Цубер вказав дохід від «Місто для людей Маріуполь» у розмірі 265,14 тисяч гривень за 2019 рік.

До призначення директором у фірму, яка належить Кубракову, очільник Цубер чотири роки  працював начальником сектору економічної безпеки в Маріупольській філії Адміністрації морських портів України. А ще до того 10 років був директором філії ТОВ «Рууккі Україна», яка займається виробництвом будівельних матеріалів.

Дружина Яна Цубера працює у маріупольському відділенні Донецької торгівельно-промисловій палати.

Згідно декларації сім’я володіє Фольксвагеном Гольф, трьома земельними ділянками на 1600 квадратних метрів в Маріуполі,  та житловим будинок на 216 квадратів.