Університет внутрішніх справ сховав ціни будівництва нового корпусу за 158 мільйонів
27.05.2020   //  

Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ 15 травня за результатами тендеру замовив ТОВ «Партнер-Груп Лтд» будівництво корпусу за 157,93 млн грн. Про це повідомляється у системі «Прозорро».

До кінця 2022 року по пр. Гагаріна, 26 у Дніпрі мають збудувати навчально-спортивний корпус №6 із вестибюлем, залами боротьби, боксу та ігрових видів спорту, кафетерієм, гардеробом, медпунктом, душовими, вбиральнями, снарядними, роздягальнями, побутовими приміщеннями персоналу, приміщенням охорони та коморою. Також влаштують інженерні мережі та протипожежні системи, встановлять вікна і двері, виконають внутрішні оздоблювальні роботи, благоустроять територію тощо.

Підсумкові відомості ресурсів і кошториси не опубліковані, що не дозволяє порівняти ціни матеріалів та обладнання із ринковими цінами на предмет можливого завищення.

Ціна угоди всього на 2% нижча від очікуваної вартості закупівлі у 160,43 млн грн.

Єдиним конкурентом було дніпровське ТОВ «Акваенерго-Буд» Олександра Денисова зі статутним капіталом 1 100 грн., причому ніхто не знижував ціну під час аукціону.

Створена в 2009 році запорізька «Партнер-Груп Лтд» належить Олександру Кайшеву та Ігорю Воронову. Раніше засновниками також були Микола Риндiн та Віталій Іванченко.

Разом із Кайшевим зареєстрована Наіля Кайшева, яка є співзасновником КС «Перша будощадкаса «Рассвет» (припиняється), а раніше була бухгалтером ТОВ «Житлосервіс «Рассвет» Олени Сабашук, дружини колишнього нардепа від «БПП» Петра Сабашука.

Раніше з 2016 року переможець отримала дрібних підрядів на 2,96 млн грн. Нині він підтвердив наявність досвіду трьома аналогічними договорами: за 2013 рік із ПАТ «Запоріжтрансформатор» про реконструкцію спортивних споруд Палацу спорту за 5,92 млн грн. і за 2018 рік із ПрАТ «Запоріжкокс» про ремонт корпусів на суму 14,46 млн грн.