Сервіс «Clarity» відкрив пошук по всіх моніторингах закупівель Держаудитслужбою
09.04.2020   //  

Розробники сервісу для пошуку, структуризації та моніторингу інформації АМКУ «Clarity App» додали в базу та запустили пошук по моніторингах ОФК/ДАСУ. Про це повідомили у «Clarity App».

До 30 квітня користуватись базою моніторингів ОФК/ДАСУ можна буде безкоштовно за умови реєстрації, а з 1 травня доступ стане платним. База оновлюватиметься в режимі он-лайн. Сервіс пропонує повнотекстовий пошук по базі та різноманітні фільтри:

  • Статуси.
  • Причини.
  • Ризик-індикатори з їх коротким поясненням.
  • Виявлені порушення.
  • Наявність оскарження рішення в суді та багато іншого.

Замовникам стане у пригоді пошук практики для перевірки правильності проведення своєї процедури і написання відповідей органу фінансового контролю. Для учасників корисним буде пошук моніторингів, у яких вони фігурують, за назвою компанії та перевірка того, як часто знаходять порушення процедур у замовника та чи часто він фігурує в моніторингах.

Також розробники сервісу повідомили, що в подальшому планують доробляти додаткові функції: наприклад, підписки за пошуковими запитами та додаткові фільтри.

Нагадаємо, сервіс для пошуку, структуризації та моніторингу практики Адміністративної колегії АМКУ з розгляду тендерних скарг «Clarity App» від «Clarity Project» та Юридичної компанії «Правое Дело» запрацював у серпні 2019 року. Восени того ж року розробники відкрили доступ до практики Колегії за «допрозорівські» 2010-2016 роки та перевели у машиночитаний формат рішення Колегії, прийняті з 2016 року до початку 2018 року.

У березні 2020 року «Clarity» відкрив пошук по усіх рішеннях АМКУ та тервідділень.