Університет купив пікап Volkswagen за півтора мільйона
18.03.2020   //  

Чернігівський національний технологічний університет 11 лютого за результатами тендеру замовив ТОВ «Автомир» комерційний автомобіль за 1,53 млн грн. Про це повідомляється у системі «Прозорро».

Цьогоріч поставлять білий повнопривідний пікап Volkswagen Amarok Volcano 3.0 V6 TDI 2019 року випуску з дизельним двигуном об’ємом 3 л потужністю 224 к. с. і 8-ступеневою коробкою-автоматом. Гарантійний строк становить чотири роки або 120 тис км пробігу.

У салоні «КарпатиАвтоцентр» такі автомобілі продають по $58 603, або 1,52 млн грн.

Автомобіль вантажопідйомністю майже в тонну має круїз-контроль, клімат-контроль, передній та задній парк-пілоти з камерою заднього виду, навігаційну систему, регульовані сидіння з підігрівом та подушки безпеки водія і переднього пасажира, функцію голосового керування мультимедійними системами, багатофункціональне шкіряне кермо тощо.

Додатково передбачено кришку вантажного відсіку FullBox Omsa Line, зимові шини, бокові підніжки і додатковий до наявного комплект із чотирьох легкосплавних дисків.

Ціна угоди на 5% нижча від очікуваної вартості закупівлі в 1,60 млн грн.

Конкурентами були інші дилери ТОВ «Престиж-Авто», ТОВ «КарпатиАвтоцентр», ТОВ «Автосоюз» і ТОВ «Автодом Харків» із такими ж автомобілями Volkswagen Amarok.

Столичний «Автомир» належить Михайлу Басію, Артему Григоряну, Юрія Непомнящому та директору Олександру Нестеренку.