«Укрексимбанк» відписав «Talent Advisors» 2 мільйони на пошук кадрів
06.12.2019   //  

АТ «Державний експортно-імпортний банк України» 28 листопада уклало угоду з ТОВ «Телент Едвайзорс» про кадрові послуги на 2,40 млн грн. Про це повідомляється у системі «Прозорро».

До 7 листопада 2020 року фірма повинна надати інформаційно-консультаційні послуги з дослідження ринку фахівців з метою підбору кандидатів на посади в «Укрексимбанку». Жодних подробиць про посади та критерії вибору у «Прозорро» немає, оскільки державний банк оприлюднив лише звіт про факт укладення угоди, а не всю тендерну документацію.

Київське HR-агентство «Телент Едвайзорс» Надії Горб та Олексія Комліченка входить у міжнародну групу «Odgers Berndtson». Раніше співзасновницею також була Олена Бондар.

Свого часу Комліченко разом із Романом Бондарем і Русланом Громов’юком володів ТОВ «КЛВР», яке нині під назвою «Оджерс Берндтсон Україна» належить тому ж Громов’юку.

Комліченко очолював комісію при Комітеті з призначення керівників особливо важливих для економіки підприємств з проведення конкурсного відбору на посаду керівника УДПППЗ «Укрпошта».

Перед створенням «Talent Advisors» Комліченко керував департаментом персоналу інвесткомпанії «Concorde Capital», а ще раніше працював у «XXI Century Investments».

Із 2017 року «Телент Едвайзорс» отримала підрядів «Укрексимбанку», «Укргідроенерго», «Укренерго», «Укрзалізниці», «Нафтогазу», «Укртранснафти», Київради на 5,46 млн грн.